Үңгір адамдары от жағып, оған етті қуыра бастағанда, олар өз тайпаластарының қайсысында мамонттың дәмді болып шыққанын анықтады және осы маңызды миссияны тек қана соған сеніп тапсырған. Осылайша алғашқы аспаз дүниеге келді.
"Өз ісінің шебері" деп кітапханаға қонаққа келген қызмет көрсету саласы колледжінің 2 курс студенті Эдуарда Коця туралы айтуға болады. Ол өзінің болашақ аспазшы мамандығы туралы "жанды кітапта"айтты.
Эдуард болашақта аспаз болуды армандайды. Менің ойымша, бұл арманы орындалады. 5 минут ішінде жұмыста қандай тағам дайындауға болады және алма маусымында не маңызды? Видеоны қараңыз.